Karşılaşmaya daha etkili başlayan konuk Somaspor karşısında daha net pozisyonlar yakalayan 24 Erzincanspor yakaladığı net pozisyonlarda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamayınca karşılaşmanın ilk devresi başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci devrede daha baskılı oynayan 24 Erzincanspor kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakip kalede etkili olmaya başladı maçın 71. Dakikasında ceza alanı içinde topla buluşan İbrahim Yıldız meşin yuvarlağı filelere göndererek 24 Erzincanspor’u 1-0 üstünlüğe taşıdı golden sonrada baskıyı devam ettiren 24 Erzincanspor karşında orta alanda kaptığı toplarla etkili olan Somaspor  karşısında kanat atakları ile cevap veren 24 Erzincanspor 84. Dakikada kazandığı köşe vuruşunda ceza alanında tola buluşan Adem Metin Türk karşılaşmanın sonucunu tayin etti. 2-0

Anna Nicoletti, Eczacıbaşı Dynavit’te Anna Nicoletti, Eczacıbaşı Dynavit’te

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bülent Akan “Zorlu bir süreçten geçiyoruz sakat oyuncularımızın olması bizi zorlasa da hedefimize devam ediyoruz inşallah sezon sonunda istediğimiz  yerde oluruz. “ dedi.

Eyyup TAŞ

Erzi̇ncan Spor (3) 1280X853

Erzi̇ncan Spor (2) 1280X853

Editör: Merve Kiraz