Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve ülkemizin pek çok şehrinde hissedilen depremin ilk gününden bu yana depremzede vatandaşların ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. 

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün yapmış oldukları çalışmalar ile ilgli bilgi verdi. 
Aziz Gün açıklamasında şunları söyledi; “Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve ülkemizin pek çok şehrinde hissedilen depremin ilk gününden bu yana depremzede vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak için İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde okullarımızda başlatmış olduğumuz yardım kampanyaları hız kesmeden devam etmekte. 

'Yıldırım Akbulut Paneli' düzenlenecek 'Yıldırım Akbulut Paneli' düzenlenecek

Ayni ve nakdi yardım kampanyamıza velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz büyük bir dayanışma ruhu ile katkı yapmakta. Bu vesile ile toplanan yardım malzemeleri ile dolu yeni bir tırımızı daha Malatya'ya uğurladık. Gıda, yorgan, battaniye, çocuk bezi, çocuk maması, su, temizlik ve hijyen malzemesi gibi birçok malzemeden oluşan yardım kolilerimizi daha önce 4 farklı tır ile deprem bölgelerine ulaştırmıştık. 5. tırımız öğretmen ve öğrencilerimizin de yardımlarıyla tıra yüklenerek ihtiyaç sahibi depremzedelerimize ulaştırılmak üzere Malatya Battalgazi bölgesine gönderildi. Birlikte başaracağız umdesi ile her daim aziz milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

Eyyup TAŞ

Editör: Merve Kiraz