20.000 TL'ye kadar kredi kullanımını 0,99 faizle karşılayacak o özel teklifi duyurdu. Ay sonunu getirmekte zorlanan, borç yükü altında ezilenler, yeni yıla borçsuz girmek isteyenler için ING Bank düşük faizli kredi teklifini başvuruya açık hale getirdi. Mevcut müşterilerin %2,99 faiz oranından faydalanabildiği bu yeni kampanya Turuncu Ekstralı olup ilk kez banka müşterisi olanları için 0,99 faiz oranıyla desteklenecek

Vade Aralığı Esnetildi!

ING Bank'ın ihtiyaçları karşılayacak bu özel kampanyası yalnızca banka müşterileri için geçerli oluyor. Uzun vadede esnek geri ödeme fırsatı sunan ING Bank 20.000 TL'ye kadar olan kredi teklifini 36 aylık vadelerle taksitlendirme imkanı sunuyor.

ING Bank 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Limiti

ING Bank resmi internet sitesi veya uygulaması üzerinden “müşteri olma” adımlarını tamamlayarak kredi sayfasına geçiş yapanlar maliyeti net olarak görüp aylık taksit ödemeleri hakkında bilgi alabilir.

İsrail protestolarında hedef olan Starbucks’ın hisseleri eriyor İsrail protestolarında hedef olan Starbucks’ın hisseleri eriyor

ING Bank'ın 20.000 TL'ye ihtiyaç kredisi 36 ay vadelere bölündüğünde ayda 1.041 TL'ye denk geliyor.

50 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi Limiti

ING Bank'ın en çok tercih edilen bir diğer ihtiyaç kredisi 50.000 TL'lik kredi kampanyası oldu.

ING Bank resmi internet sitesi üzerinden hesaplama tablosu paylaşılan 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisi 36 aylık vadelerle ayda sadece 2.603 TL'ye denk gelecek.

Editör: Doğu Gazetesi