7-13 Şubat tarihleri arasında birçok etkinliğin yer aldığı Kültür ve Sanat Günleri etkinliği Lansman Toplantısı yapıldı.

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıldönümü münasebetiyle 7-13 Şubat tarihleri arasında bir çok etkinliğin yer aldığı “Kültür ve Sanat Günleri” etkinliği düzenlenecek.

Erzincan’ın Kurtuluşunun 104. Yılı nedeniyle bu yıl ilk kez yapılacak olan “Kültür ve Sanat Günleri” etkinliği  Fotoğraf maratonu ile başlayacak. Etkinlikte kitap fuarı, folklor gösterileri, tiyatro, konser, aşıklar şöleni, Mevlid-i Şerif, mehter bando ortak konseri, Türk yıldızları gösterisi, cirit müsabakaları, zafer yürüyüşü, Kültür Bakanlığı senfoni ve halk dansları ve Türkiye snowboard şampiyonası gibi birçok etkinlik yer alacak.

 7-13 Şubat tarihleri arasında birçok etkinliğin yer aldığı Kültür ve Sanat Günleri etkinliği Lansman Toplantısı’na Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Vali Yardımcısı Hüseyin Remzi Konak, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Kültür ve Turizm İl Müdürü Arda Heb ve Erzincan’da görev yapan gazeteciler katıldı.

Editör: Doğu Gazetesi