Kanser hastalarına moral ziyareti Kanser hastalarına moral ziyareti

Adem KÜÇÜKKAYA

Millî Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Harita Genel Müdürlüğü yetkili sendikası SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz, Genel Başkan Yardımcısı Mücettin Şimşek, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Demir, Malatya Bölge Şube Başkan Yardımcısı Ethem Özel, Malatya Bölge Şube Denetleme Başkanı Mehmet Zeki HELVACI, Erzurum Bölge temsilcisi Arif Kızıler ve Erzincan İl Temsilcisi Taner Kılıç Erzincan’da bir dizi temaslarda bulundu.

SAVDES-SEN Heyeti, sırasıyla, Erzincan Valisi Mehmet Makas, 3’üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan İl Jandarma Komutanı Sayın J.Kd.Alb. Hakan Dedebağı, 53’üncü Bakım Fabrika Müdürü Bkm. Alb. Ö.Ercüment Kıraçbedel, Erzincan Subay Orduevi Müdürü Per.Yb. Derviş Akova ve Erzincan Askerlik Şube Başkanı Per.Yzb.OsmanAlkan’ı ziyaret etti.

Akabinde, Erzincan’da görevli SAVDES-SEN üyelerinin katılımı ile Grand SİMAY Toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı icra edildi. Toplantı da bir konuşma yapan SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz, “Devlet memurlarının mali haklarının iyileştirilmesi, Banka Promosyonlarının Revizyonu, Yurtdışı Kadroları, Yardımcı Hizmetler Sınıfının kaldırılması, Sözleşmeli Personele kadro verilmesi, 3600 ek gösterge adaletsizliğinin giderilmesi, giyecek yardımı yönetmeliğinin güncellenmesi, tayın bedeli katsayısının artırılması, lojman tazminatının yeniden verilmesi ve emekli memurlara konut ikramiyesi verilmesi” konularındaki görüş, talep ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kalabalık bir ortamda gerçekleşen toplantı sonrası, heyet Doğu Anadolu turu kapsamında Bayburt ve Erzurum’a hareket etti.

Editör: Doğu Gazetesi