En iyi çay makinesi tavsiyeleri En iyi çay makinesi tavsiyeleri

Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimizi etkileyen depremde tüm Türkiye yardıma koştu. Erzincan’da daha önce deprem geçmişi olması sebebiyle yardıma koşanların başında yer aldı. Erzincan Valiliği başta olmak üzere Afad ve Erzincan Belediyesi ile Sivil toplum Kuruluşları üstün bir gayretle Kahramanmaraş Depreminin acılarını bir an önce dindirmek için adımlar attı. 

Tüm bu yardımlardan en dikkat çekicisi ise Kargın Belediye Başkanı Zafer Kaya’nın görev aldığı kurtarma faaliyetleri oldu. Deprem bölgesinde kendi beldesine ait iş makinaları ile kurtarma faaliyetlerine katılan Zafer Kaya, bölgeye götürdüğü seyyar aşevi ile ilk günlerde büyük bir sıkıntı oluşturan yiyecek sıkıntısına çözüm oldu. Sıcak yemek kazanının başına geçen, gerekirse iş makinası operatörünü yönlendiren Belediye Başkanı gıda paketi dağıtımlarında da bizzat görev aldı. 

Bizzat bölgedeki atmosferi koklamak, beldesinin yardımlarını bölgede bizzat ve yerine teslim etmek adına deprem bölgesine koşan Belediye Başkanı Zafer Kaya’yı doğu gazetesi olarak tebrik ediyoruz. 
 

Editör: Mücahit Özdemir