Her yılın moda trendi değişiyor, farklı renkler ve farklı parçalar popüler hale geliyor. Ancak yaz aylarının o cıvıl cıvıl etkisiyle canlı renkler her zaman yerini koruyor, yaz aylarının en sık tercih edilenleri arasında yer alıyor.

Bebek bezi seçerken dikkat edilmesi gereken unsurlar Bebek bezi seçerken dikkat edilmesi gereken unsurlar

İşte 2024 yılı yaz ayı kombin rehberi;

Mercan Rengi;

Mercan Rengi 833X960

Mercan rengi, beyaz, bej, deniz mavisi tonlarıyla kombin edilebilir. 

Zümrüt yeşili;

Zümrüt yeşilini, altın rengiyle,  pembe veya lavanta tonlarının birleşimi gibi astel tonlarla kombinleyebilirsiniz. Aynı zamanda baştan aşağı Zümrüt yeşilide kıyafetler de giyinebilirsiniz.

Canlı sarı;

Canlı Sarı 640X960

Enerjik, capcanlı bir renk olan sarıyı, gri veya beyaz gibi sade tonlarla veya mor ya da lacivert gibi kontrast renklerle kombinleyerek dikkat çekici modern bir stil elde edebilirsiniz.

Elektrik mavisi;

Elektrik Mavisi 536X960

Enerjik ve modern bir renk olan elektrik mavisini, gümüş aksesuarlarla, siyah veya beyaz gibi klasik tonlarla ya da neon pembe veya turuncu gibi diğer canlı renklerle kombinleyerek cesur bir stil oluşturabilirsiniz.

Toz pembe:

Zarif ve feminen bir havası olan toz pembe rengini, bej veya krem gibi nötr tonlarla, gümüş veya altın aksesuarlarla ve açık mavi denim pantolon veya eteklerle kombinleyebilirsiniz.

Editör: Sena ERDOĞAN