Rüyada kar görmek; hasta iseniz hastalıktan kurtulacağınıza, sevinçli bir haber alacağınıza ve hayatınızda olumlu değişiklikler olacağına işaret eder. Karın görüldüğü mevsim ve nasıl görüldüğüne göre de rüyaların yorumlarında farklılıklar oluşabilir. Kış aylarında rüyada kar görmek; sevince, iyi ve güzel olaylar olacağına ve eğer bir düşmanınız varsa bu düşmanın alt edileceğine yorulur. 

Rüyada kar yağdığını görmek

Üzerine kar yağması yolculuğa yahut bir işten zarar görmeye yorulur. Kış mevsiminde yahut soğuk bölgelerde kar yağdığını görmek hayır ve berekettir. Fakat rüyada bahar mevsiminde kar yağması yenilgi anlamına gelir. Genel anlamda kar yağması güzelliktir.

Rüyada kar fırtınası görmek

Rüyada kar fırtınası görmek, kötü bir durumu temsil etmektedir. Rüya sahibinin hayatındaki klasik hayatı içerisinde sıkıntı yaşayacağına delalet eder. Bu durumun sonunda ve başarıya ulaşmak için kullanacağınız tüm gücü elinizden alan veya gerekli kaynaklara ulaşmanızı sağlar. Rüyada karın fırtınalı şekilde yağdığını görmek aynı zamanda maddi ve manevi zarar uğrayacağınız göstermektedir.

Kadınların oltu taşı mesaisi Kadınların oltu taşı mesaisi

Rüyada evin içinde kar görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada evin içinde kar görmek, rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına delalet eder. Rüyada evin içinde kar görmek, kazanılacak olan mal ve mülk manasına da gelmektedir.

Mevsimsiz kar yağması

Ekonomik açıdan durgunluk yaşanacağını bildiren rüya, ticaretle ilgilenenlerin bir süreliğine sermayelerinden harcayacaklarını, ancak sonunda yeniden refaha erişeceklerini tabir eder. Rüya sahibinin talihin yardımıyla atacağı adımlarda her isteğine erişemese de kendisini düze çıkaracak, aklındaki hayat koşullarını sağlayacak imkanlara sahip olacağını bildirir. Nostaljik anların, geçmişten gelen bir haberle hüzünlenmenin ve duygusallığın öne çıkacağı bir dönemin de habercisidir

Mevsiminde yağan kar

Mevsiminde kar yağdığını görmek üzüntü ve kederden kurtulmak anlamına gelir. Ancak mevsimsiz kar yağması hastalığa ve bazı işlerin ertelenmesine işarettir. Rüyada kar hastalık, geçim ve üzüntü demektir. Nablusi'ye göre Rüyada karla ateşi bir arada görmek muhabbetle sevgiye yorumlanır.
 

Editör: Merve Kiraz