Başkan Aksun, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceledikten sonra çevre-yaşam, spor ve haber kategorilerinde beğendiği fotoğrafları seçti.

Üzümlü Belediyesi borç tablosunu belediye binasına astı Üzümlü Belediyesi borç tablosunu belediye binasına astı

Spor kategorisinde Mustafa Yalçın'ın "Taek von futbol", haber kategorisinde Sayed Khodaiberdi Sadat'ın "Annesinin iki gözü" fotoğrafına oy veren Aksun, çevre-yaşam kategorisinde ise Wolfgang Schwan'ın "Bir karede iki dünya" karesini seçti.

Vali Makas ise AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceledikten sonra oylama yaptı.
Haber kategorisinde Özkan Bilgin'nin "Görev tamam" ile Murat Şengül'ün "Yolumuz bir", spor kategorisinde Cüneyt Çelik'in "Beygir gücü", Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Şükür secdesi" ile Elif Öztürk Özgöncü'nün "Şampiyonlar" fotoğraflarını seçen Makas, çevre-yaşam kategorisinde de Sercan Küçükşahin'nin "Kar tünelleri" ve Mahmut Serdar Alakuş'un "Sen aydınlatırsın geceyi" karelerini tercih etti. AA çalışanlarını tebrik eden Makas, "Muhabir ve fotoğrafçı kardeşlerimizin, inşallah Anadolu Ajansının başarılarına çok daha başarılar katacağına inanıyorum. Yeni yılın da mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Aziz milletimizin tüm dünyada adaleti ve hoş görüyü yayacağı ve inşallah mazlumların hamisi olacağı bir yeni yıl olmasını diliyorum." dedi. (AA)

Editör: Mücahit Özdemir