Burçlar için yılın en şanslı günleri...

Koç: 19 Nisan

Mars Aslan burcuna geçerken Koç, özgüvenini ve karizmasını tüm zamanların en yüksek seviyesinde bulacak.

Boğa: 18 Mayıs

Yönetici gezegeniniz Venüs ile birlikte Yengeç burcuna geçiş, duygusal bağlantılar ve ev yaşamını ön plana çıkarıyor. Bu sizin için ilişkileri geliştirmek, evde tadilat yapmak veya emlak fırsatlarını keşfetmek için mükemmel bir zaman.

İkizler: 3 Haziran

Yönetici gezegeniniz Merkür, Jüpiter ile uyumlu bir görünüm oluşturarak zihninizi ve sosyal bağlantılarınızı genişletiyor. Network yapmak, sözleşme imzalamak veya çevrim içi projelere başlamak için ideal bir gün.

Yengeç: 22 Temmuz

Güneş sizin burcunuza giriyor ve Yengeç burcundaki Yeni Ay’a denk geliyor. Bu güçlü kombinasyon, kendinizi keşfetmenize ve duygusal başlangıçlar için mükemmel anlara işaret ediyor. 

Aslan: 11 Ağustos

Yöneticiniz Güneş, şans gezegeni Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bu uyum, doğal karizmanızı güçlendiriyor. Özellikle yaratıcı ve romantik konularda şans sizin yanınızda. 

Başak: 20 Eylül

Koruyucu gezegeniniz Merkür, Başak burcuna giriyor ve Uranüs’e üçgen açı yaparak yenilikleri ateşliyor. Bu gün problem çözmek, organize etmek veya sağlık rutinlerine başlamak için mükemmel bir zaman.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çip teknolojisinde stratejik önem artıyor. Çip tasarlama ve geliştirmemiz önemli. 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz. Rüzgar teknolojileri için 2 ayrı çağrıya çıkıyoruz. Rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için de 1.7 milyar dolarlık kaynak arıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çip teknolojisinde stratejik önem artıyor. Çip tasarlama ve geliştirmemiz önemli. 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz. Rüzgar teknolojileri için 2 ayrı çağrıya çıkıyoruz. Rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için de 1.7 milyar dolarlık kaynak arıyoruz" dedi.

Terazi: 18 Ekim

Yönetici gezegeniniz Venüs, Terazi burcundaki Güneş ile kavuşum yaparak dengeyi, güzelliği ve ilişkileri vurguluyor. Bu, bugün dış görünüşünüzü değiştirmek, yeni ortamlara girmek veya yaratıcı sanatlarla uğraşmak için ideal bir zaman. 

Akrep: 12 Kasım

Ortak yöneticilerinizden biri olan Mars, Akrep’e girerek kararlılığınızı ve manyetik çekiciliğinizi artıracak. Bu günü zorlu projelerin üstesinden gelmek veya yaşam yönünüzle ilgili önemli kararlar almak için kullanın.

Yay: 18 Aralık

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, Satürn’le açı oluşturarak iyimserlik ve pratikliğin bir karışımını önünüze çıkarıyor. Bu gün, uzun vadeli hedefler belirlemek, seyahat etmek veya eğitim alanında yeni arayışlar için mükemmel olacak. 

Oğlak: 16 Ocak

Yönetici gezegeniniz Satürn, Merkür ile kavuşum yaparak zihninize disiplin ve odaklanma becerisi katıyor. İş planları, müzakereler ve yeni kararlar almak için mükemmel bir gün. 

Kova: 11 Şubat

Kova burcundaki Güneş, yönetici gezegeniniz Uranüs’le açı oluşturarak yenilikçiliği ve bağımsız enerjinizi ateşliyor. Bu gün sizi benzersizliğinizi kucaklamaya, özgürlük ve değişimin peşinden gitmeye teşvik ediyor.

Balık: 13 Mart

Yöneticiniz Neptün, Balık burcundaki Güneş ile mükemmel bir uyum içinde, sezgiyi, yaratıcılığı ve ruhsal gelişimi güçlendiriyor. Bu, sanatsal uğraşlar, meditasyon veya başkalarına yardım etmek için harika bir gün. 

Editör: Sena ERDOĞAN