Yeni doğan bebeğinizi uyurken gönül rahatlığıyla odasında yalnız bırakabileceğiniz bebek güvenlik kameraları ilk ebeveynlik sürecinde anne ve babalar için kurtarıcı olabiliyor. Kamera sayesinde bebeğinizi güvende olduğunu görebilir ve uyku sırasında hem bebeğinizi gözetleyip hem de diğer işlerinize zaman ayırabilirsiniz. (Makinalar yalnızca öneriden ibarettir.)

İşte anne ve babaların sıklıkla tercih ettiği piyasanın önde gelen bebek kameraları;

Xiaomi Mi Home Security 360 1080P BHR4885GL

360 derece dönebilme özelliği sayesinde evin her köşesini detaylı bir şekilde izleme imkanı sunun bu kamera, Full HD çözünürlük, WDR teknolojisi ve kızılötesi ışık yükseltme özellikleri sayesinde gece veya gündüz  keskin ve net görüntülerle bebeğinizi kontrol edebilirsiniz.

 Weewell WMV815 Dijital Bebek Kamerası

Gece görüşü özelliği, dönen tabanı ve enerji tasarrufu modu özellikleri olan bu kamera ile bebeğinizi güvenle izleyebilirsiniz.

20 Temmuz TV yayın akışı 20 Temmuz TV yayın akışı

Motorola LUX64 FHD Wifi Connect 4.3 İnç Lcd Bebek Kamerası

1080p Full HD görüntü kalitesi, dijital zoom ve kaydırma, karşılıklı konuşma gibi özellikleri olan bu kamera ile uzaktan da bebeğinizin yanında olabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz Hubble uygulaması ile akıllı telefon, tablet veya bilgisayarlardan her yerden izleme ve iletişim kurma imkanı sunuyor.

Soultech AK001 Akıllı Wifi Güvenlik ve Bebek Kamerası

1080p çözünürlüğe sahip geniş açılı lensi ve 360 derece panoramik görüşü ile evin her açısını görüntüleyen bu kamera, çift yönlü ses iletimi özelliği ile bebeğinizi hem görsel hem de sesli kontral etme imkanı sunuyor.

Xiaovv Q8 Güvenlik Kamerası

360 derece yatay görüş açısı, ile tam gözetim sağlayan bu kamera, 3 milyon piksel ve H.265 video kodlaması sayesinde ayrıntılı gözlem imkanı sunuyor. Makinenin aynı zamanda gece görüş özelliği, akıllı hareket algılama ve ses uyarı sistemi bulunuyor.

Editör: Sena ERDOĞAN