Philips Homerun 3000 Serisi az çabayla her gün mükemmel temizlik yapmayı vaat ediyor.

Her gün zeminde biriken ince toz katmanını gidermek için sert zeminleri tek seferde süpürerek ve silen robot, tek başına süpürmeye göre daha fazla ince tozu yok edebiliyor.

Philips HomeRun robot uygulaması, temizlik performansını kontrol etmek, raporlamak ve güncellemek için nerede olursanız olun robotla iletişim kuruyor ve robotun temizlediği alanları gerçek zamanlı olarak gösteriyor.

4000 Pa'ya kadar ultra yüksek emiş gücü günlük olarak biriken kirleri gidermenin yanı sıra çatlakların, halıların ve kilimlerin derinine işlemiş ince tozları da temizleyebiliyor.

Güçlü 4800 mAh Lityum İyon pil, 200 dakikaya kadar çalışma sağlıyor. Böylece tek bir şarjla 150 m2'den fazla alan temizleyebiliyor. Robot, pil seviyesi düştüğünde şarj olmak üzere otomatik olarak istasyona dönüyor. Pil şarj olduktan sonra ise temizliğe devam etmek için kaldığı yere geri dönüyor.

Philips HomeRun uygulamasında, hangi odaların hangi sırayla temizleneceğini haritadan seçilebiliyor.

Robot, halı veya paspasın üzerine geldiğinde emiş gücünü otomatik olarak artırarak halının derinliklerine gizlenmiş ince toz parçacıklarını yakalayabiliyor.

Dört farklı emiş seviyesi robotun kanepeler, yataklar ve diğer mobilyaların altındaki ulaşılması zor alanları da temizleyebiliyor. Ayrıca yüksekliği 17 mm'ye kadar olan engelleri kolayca aşabiliyor.

Robot, 360° lazer navigasyon (LiDAR) kullanarak tüm odaları tarayıp kısa süre içinde doğru bir harita oluşturabiliyor.

Hem can sıkıntınız geçsin hem genel kültürünüz artsın istiyorsanız bu siteler sizin için Hem can sıkıntınız geçsin hem genel kültürünüz artsın istiyorsanız bu siteler sizin için

Teknik Özellikler

Philips Homerun 3000 Serisi Aqua 1280X788

Tek seferde Süpürür ve Siler: Var

Paspaslama teknolojisi: Pasif düz paspas

Emiş gücü (maksimum): 4000 Pa

Navigasyon türü: 360° lazer navigasyon (LiDAR)

Küçük engel algılama: Hayır

Pil kapasitesi: 4800 mAh

Pille çalışma süresi (maksimum): 200 dakikaya kadar

Gürültü seviyesi (minimum): ≤66 dB

Renk: Açık ve Beluga metalik

Gerçek Kullanıcı Yorumları

“Kurulumu kolay hemen wifi ağına bağlandı kurulum için servise gerek yok bence konuşarak yönlendirme yapıyor. İlk etapta dil İngilizce ama uygulamadan Türkçeye çevriliyor. Haritalandırmayı hemen yaptı. Çoklu haritalandırma mevcut. Uygulama arada kasıyor ve biraz geliştirilmesi lazım çok basit. Mop takılıyken haznede su varsa ve silme yaptırıyorsanız halıyı tanımıyor. Halı da hafif nem kalıyor. Paspaslanmayacak bölge olarak işaretlediğimde de olmadı. Ama zaten süpürmesi yetiyor. Paspas çok önemli değil benim için. Markası phlips olduğu için ve servis ağı kolay olduğu için tercih ettim. Süpürmesi çok iyi kademeleri var. Ayrıca saçaklı halı kullanıyorsanız bira sıkıntı oluyor. Bazen takılıyor ve ilerlemiyor. Bazen de takılmadan geçiyor. Diğer süpürge Markalarıyla aynı ama markadan dolayı biraz fiyat yüksek bence. Genel anlamda memnunum. İşimi kolaylaştırdı. Öğrendikten sonra çok kolay. Tavsiye ederim.”

“Gerçekten ihtiyacımız olan üründü ve çok kaliteli sesi yüksek değil harika. Tek sıkıntımız paspas özelliği verimli değil o da bu seriden kaynaklı.”

“Ürün çok kaliteli haritalandırma yapıldıktan sonra evin bütün odalarını köşeye Bucak olanlar tertemiz süpürüyor Herkese tavsiye ederim.”

“Ürün güzel fiyat performans ürünü evimde dyson V15 de var robot süpürdükten sonra dysonla aynı yeri süpürünce ince tozların kaldığını görüyorum oda normal sonuçta dyson bu sonuç olarak ütün güzel uygulaması biraz gıcık sadece.”

“Ses konusunda normal bir ses seviyesine sahip. Halıların üzerinde çıkarken zorlanma olmuyor. Çekim gücü güçlü. Kurulumu kolay. Temizliği iyi. Silme ve süpürme ikisi bir arada yaparken temizliği halıya ilk çıktığı yerde biraz belirgin islak oluyor diğer türlü normal bir nemlidir.90m²evimi silip süpüyor ve şarjı yetiyor. Kurulumu kolay adım adım yapınca basit bir şekilde oldu. Haritalaması kolay ve tek tek oda seçip silip süpürebilirsiniz”.

Editör: Sena ERDOĞAN