Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ayla Birinci tarafından hazırlanılan “Geçiş” adlı kişisel cam sergisinin açılışı yapıldı. 

Bayramların vazgeçilmez ikramı zeytinyağlı dolma Bayramların vazgeçilmez ikramı zeytinyağlı dolma

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Erdoğan Büyükksap Kongre ve Kültür Merkezi Sergi salonunda gerçekleşen açılışa Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Vekili  Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Rektör Yardımcısı  Pof. Dr. Çağrı Çırak, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Mehmet Kavukçu, öğretim elemanları, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Sergi hakkında katılımcılara bilgi veren Dr. Öğretim Üyesi Ayla Birinci, eserlerde teknolojiyi kullanarak cam füzyon teknikleri ve farklı diyagramlarla ekolojik olalar camın plastik sanatlarda geldiği durumu ortaya koymaya çalıştığını ifade etti. Her bir çalışmanın kendine özgü bir hikayesi olduğunu belirten Birinci, sergide sunulan eserlerin yaklaşık bir yıl süren bu çalışma ürünü olduğunu  da sözlerine ekledi.

“Geçiş” kişisel cam sergisi i 18- 25 Ocak tarihleri arasında Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanatseverlere açık olacak.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz